MBS Beauty Specialist

Mind Body & Soul

Have your lifestyle with delicious food and drinks
Shop until you drop by luxurious shops
Work to live an normal life But don’t forget to refresh your Mind Body & Soul

Sinds 2009 heb ik ervaring met de meeste behandelingen op het gebied van Beauty. Dit is altijd mijn passie geweest, om een verwen moment te bieden aan de klant. Een stukje ontspanning en een goed gevoel. Door allerlei drukte vergeet je de tijd om je heen en daardoor automatisch jezelf, terwijl ik dit erg belangrijk vindt in het leven. Men is gauw geneigd om alleen maar door te gaan, verplichtingen, werk, kinderen en noem maar op.

Maar als wij onszelf weer even kunnen opladen, krijg je weer nieuwe energie om je dag opnieuw positief te starten. Hiervoor biedt ik diverse Beauty Behandelingen aan, kijk op deze site voor mijn aanbod. Naast diverse Beauty behandelingen verzorg ik ook korte praktijkgerichte cursussen/workshops. Deze cursussen zijn niet leeftijd gebonden. Naast je huidige baan is het mogelijk om extra inkomsten te genereren, maar het is ook mogelijk om je hobby op professionele wijze in de praktijk uit te kunnen oefenen.

Je kunt met het behaalde certificaat aan de slag als werkneemster, maar is tevens inzetbaar om voor jezelf te starten. MBS biedt u 100% certificaatgarantie.

Diverse cursussen worden er aangeboden.

U kunt ook een combinatie samenstellen, hier hoort dan ook een combinatieprijs bij. De cursussen worden op verschillende dagdelen gegeven (ook s ’avonds en weekend). Ik hanteer geen vaste startdata, instroom mogelijkheden zijn dagelijks. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen per mail of telefoon.

Contact

Openingstijden

 • Maandag - Dinsdag - Donderdag - Vrijdag:
  10.00-18.00
 • Woensdag:
  Gesloten
 • Zaterdag:
  10.00-15.00
 • Zondag:
  Gesloten

Ja… Bij ons kan je pinnen!

Volg ons:

Contact